‘Woman at a street corner’ in Flanders House, NY

Van januari tot en met eind juni loopt momenteel een tentoonstelling van een twintigtal Vlaamse fotografen in Flanders House, NY .

Wanneer: januari 2012 – juni 2012.

Waar: Flanders House, NY.  The New York Times Building, 620 Eighth Avenue, 44th Floor (between 40th & 41st Street) New York, NY 10018. Te bezoeken  op afspraak tijdens weekdagen tussen 15 en 17 uur, informeer via info@flandershouse.org.

Deelnemende fotografen: Lieve Blancquaert, Bieke Depoorter, Wouter Deruytter, Filip Dujardin, Harry Gruyaert, Nick Hannes, Michiel Hendryckx, Jessica Hilltout, Jimmy Kets, Charlotte Lybeer, Bart Michiels, Mashid Mohadjerin, Lieven Nollet, Sebastian Schutyser, Herman Selleslags, Dieter Telemans, Frank Uyttenhove, Nele Van Canneyt, Werner Van Reck

‘Woman at a street corner’, Texas, U.S.A., in Flanders House, NY

Advertenties

5 gedachtes over “‘Woman at a street corner’ in Flanders House, NY

  1. Zie zo, intussen is dat al gebeurd. Het is misschien niet zo dat jouw foto “eruit springt”. Maar hij trekt wel op een heel andere manier aan. Veeleer door een bepaalde ingetogenheid. De belichting creeërt een mooie sfeer. Het standpunt is er een van “inkijken” in een alleen-moment van de vrouw. Een beetje van gluren door het raam op een verdieping aan de overkant. Zo voel ik het tenminste.
    Proficiat.
    J.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s